Redog Kosttillskott

ReDog® Joint Balance™ tabletter är ett naturligt kosttillskott för hund bestående av frystorkat koncentrat från grönläppad mussla.

Tabletterna är lämpliga att använda till hundar med någon form av ledproblem. ReDog® Joint Balance™ kan även ges till hårt arbetande hundar.

ReDog® Joint Balance™ kan stärka ledbrosket och kan därför ges i både förebyggande och underhållande syfte.

150 tabletter
Pris: 449 kr


ReDog® Joint Balance™ & Muscle Builder tabletter är ett naturligt kosttillskott för hund bestående av frystorkat koncentrat från grönläppad mussla som är tillsatt med L-Glutamin.

Tabletterna rekommenderas att ges till hårt arbetande hundar som behöver ett koncentrerat tillskott av näring och energi. De är sammansatta för att tillgodose kroppen med viktiga näringsämnen som hjälper hunden till förbättrad återhämtning och till att bevara musklerna efter hårt arbete och kan därför ges i både förebyggande och underhållande syfte.

150 tabletter
Pris: 449 kr


ReDog® Joint Balance™ Vet – Grönläppad Mussla + Glukosamin + MSM + Kondroitin + Mangan + C-vitamin i kombination för hund
ReDog® Joint Balance™ Vet kan rekommenderas som ett komplement i samband med artrosbehandling till hund då tabletterna innehåller en kombination av ämnen som bidrar till att försörja leden med näring. Tabletterna kan även ges i förebyggande syfte till hårt arbetande hundar.
ReDog® Joint Balance™ Vet tabletterna innehåller en specialkomponerad blandning av värdefulla näringsämnen för att tillgodose kroppen med viktiga näringsämnen som främjar ledernas hälsa och normala funktion. Näringsämnena är byggstenar för ledbrosket vilket hjälper hunden till en god ledhälsa på lång sikt, förbättrad återhämtning och till att bevara musklerna efter hårt arbete och kan därför ges i både förebyggande och underhållande syfte. Tabletterna ger även ett piggare och mer välmående djur.

180 tabletter
Pris: 596 kr


ReDog® Maintenance & Repair – MSM (Metylsulfonylmetan) kosttillskott för djur
MSM är viktigt för djurens uppbyggnad av brosk, leder, senor, bindväv,skelett, muskler och päls. Genom att komplettera djurens foder med ReDog® Maintenance & Repair så fyller man på dess svavelförråd, vilket ger ett piggare och välmående djur.

120 g
Pris: 120 kr


ReDog® Laxolja – kosttillskott
Kallpressad Kvalitets Laxolja
ReDog® Laxolja är en 100% ren och välsmakande naturprodukt som bidrar till djurets hjärt-och kärlhälsa samt ledernas funktion, pälsen blir glansigare och tjockare genom Laxoljans innehåll av Omega-3 och -6. Omega-3 är en nödvändig fettsyra för cellernas funktion och har även en positiv inverkan på koncentrationsförmågan och nervsystemet.

Vill man ha en glansigare och tjockare päls, eller om djuret har problem med trasiga,dåliga klor så kan ett tillskott av laxolja förbättra kvaliteten.
Ett vanligt tecken på torr hud är att djuret kliar sig och då kan laxolja även hjälpa mot kliandet.
Flaska innehållande: 500 mL/1000 mL.
Levereras med en hygienisk doseringspump, som gör det lätt att fördela oljan över maten.

Pris: 198kr/298 kr


ReDog® Nypon – Nyponpulver – Kosttilskott
ReDog® Nyponpulver är ett tillskott som kan ge ditt djur mer energi. Nypon är rika på antioxidanter som hjälper djurets kropp att försvara sig mot de fria radikaler som bryter ner celler och påskyndar deras åldrande.

Nypon stärker hundens immunförsvar, dessutom är Nypon rik på C-vitamin. Nypon bidrar till rörliga och smidiga leder hos hund och katt.

För att få så bra effekt som möjligt på ditt djur kan du kombinera Nypon med ReDog® Joint Balance™ / ReDog® Joint Balance™ Vet och ReDog® MSM.

200 g
Pris: 95 kr

Comments are closed.

Login