Köpevilkor & Policy

OBS! Alla försök till bedrägeri polisanmäls!

Priser:
 Samtliga priser visas inklusive moms. 
Ändras momsen förbehåller vi oss rätten att ändra våra priser till motsvarande momssats. Med reservation även av prisändringar från våra leverantörer.

Betalning: Om beställningen är muntlig så måste betalningen ske i förskott via vårt  Bgnr: 5778-4019.   Om beställningen är gjord via vår e-mail så kan ni betala med en faktura som läggs med  i försändelsen eller i med förskottsbetalning via vårt Bgnr: 5778-4019.

Reklamationer:
 Om paketet är skadat vid leverans ska du genast göra en reklamation hos ditt utlämningsställe.  För att vara på  den säkra sidan bör du ha som vana att Alltid se över emballaget när du hämtar ditt paket på  utlämningsstället.

Öppettider:
 Hemsidan har självklart öppet dygnet runt. Enklast når ni oss via mail susanne@uhhc.se

Outlösta paket
: Vi förbehåller oss rätten att debitera dig kostnaderna för returfrakt, expeditionskostnad etc. Du kommer att bli debiterad med minimiavgift 299:- vid outlöst paket.

Fraktpriser:
 Postens fraktavgifter tillkommer. Order över 1200 kr – fraktfritt

Minsta ordervärde:
 Vi tillämpar ej  Minsta ordervärde.

Beställningar utanför Sverige:
 Vi levererar inte utanför Sverige.

Övriga avgifter: 
Postförskottsavgift: 89:-.

Kreditkort: Tas ej emot.

Orderbekräftelse
: När vi mottagit din beställning skickar vi dig snarast en bekräftelse via e-post med information om din beställning. Ta för vana att alltid kontrollera din orderbekräftelse så att allt ser OK ut, skulle det vara något du undrar över så kontakta oss susanne@uhhc.se   Det är bra om du sparar orderbekräftelsen för att ha till hands vid eventuella kontakter med oss, när du kontaktar oss är det bra om du har ordernr antecknat.

Fel i publicering: 
Vi förbehåller oss rätten att i efterhand korrigera priser, texter som tryckts/skrivits felaktigt på vår hemsida,  på produkter. Vi reserverar oss även mot prisjusteringar (såsom förändrade priser från våra leverantörer, valutaförändringar), lagerförändringar och ev. tekniska fel på, browser eller server.

Åldersgräns: 
Åldersgränsen vid köp är 18 år. Är du under 18 år krävs målsmans underskrift. Vi har dock inget automatiskt system som gallrar bort köp som görs av minderåriga, men skulle problem uppstå med detta gäller ändå 14 dagars öppet köp. Kontakta oss så kan vi göra återköp på ordern samt spärra den minderåriges konto hos oss.

Personuppgifter: 
Företaget är personuppgiftsansvarig för behandling av de personuppgifter som Du som kund lämnar till oss. Dina personuppgifter kommer att behandlas i syfte att upprätthålla kundrelationen. Du kan begära att personuppgifter rättas, tas bort.

Försenad eller utebliven betalning: Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet  enligt lag f.n. 50 kr samt dröjsmålsränta med 2% per månad + gällande referensränta.  Vid frågor rörande påminnelseavgift/räntor, kontakta oss 0703-56 24 40.

Comments are closed.

Login