Att Tänka På

Information och tips inför vistelsen hos mig.

Er hund ska vara vaccinerad och försäkrad om han/hon ska komma till mig.

Vaccinationer som krävs: DHP Pi

Vilken: DHP = Valpsjuka, HCC (Leverinflammation) Parvo,

Pi = Kennelhosta

Hur ofta: DHP – var 3:e år – Pi – kennelhosta varje år.

Detta är för alla hundar väl och att minska risken för dessa sjukdomar sprids.

Inackorderingsavtal och Infolapp (finns till höger på sidan):

  1. Här fyller ni i uppgifter om er hund
  2. Skriv in inackorderingstiden
  3. Om ni vill ha en kontaktperson/er som vi ska ringa ifall vi vill få tag på någon, Skriv då in namn och telefonnummer till denna ellar dessa.
  4. Läs noga igenom texten och skriv sedan under här att ni har tait del av informationen.
  5. Fyll i era uppgifter som ägare till hunden.
  6. Detta fält fyller vi i.
  7. Detta fält kan vi fylla i när ni kommer.
  8. Fyll i ort, datum och underskrift. Vi skriver under vårt fält när ni kommer och lämnar hunden.

Klicka för exempel

Tips inför avlämnandet Om er hund inte har varit här eller på något annat hundpensionat så tänk på att: Inte lämna hunden för sent på eftermiddagen/kvällen så de hinner att vänja sig innan natten för mig, boxen, rastgården, de andra hundarna och alla nya ljud etc. Det gör att er hund lättare kommer in i flocken som bor i hundstallet. Ta gärna med en gammal t-shirt eller likande som luktar husse/matte, det ger en extra trygghetskänsla. Om ni blir försenade och inte kan vara här enl. överenskommen tid så vill jag att ni ringer och meddelar mig detta så jag slipper gå och väntar i onödan. Detta leder då annars till att hundarna får mindre tid till aktiviteter. Tlfnr: 0703-56 24 40

Hundens resväska: Ni får ta med er vad ni vill så att er hund ska känna sig hemma i sin box. Som t ex bädd, filtar, leksaker etc. men skriv gärna ner vad ni tar med er på en lista som ni lämnar med så jag vet vad jag ska packa ner när det är dags för hemfärd.

Vaccinationsintyg och försäkringsuppgifter: Försäkringsnummer och vilket försäkringsbolag som hunden är försäkrad i. (Kan skrivas högs upp på inackrderingsavtalet.)

Inackorderingsavtal och infolapp Fyll i det ni kan och om det är något ni undrar över så kan vi titta på det när ni lämnar hunden.

Mat: Priserna inkluderar foder, men då gäller den hundmatsort vi har hemma för tillfället. Jag rekommenderar ändå, för er hunds skull, att ni tar med er eget foder som hunden är van vid. Ingen prisreduktion för eget foder.

Trimservice Om ni vill att er hund ska bli badad och/eller trimmad under vistelsen hos mig så kan jag hjälpa till med det. Jag bokar då en tid på Lottas Trim på Stora Höga Hund & Katt. Jag ser till att er hund kommer dit för behandling och att hunden hämtas åter när den är klar. För detta tar jag 200 kr.

Pengar för behandlingen lämnas antingen kontant i förväg då hunden lämnas eller i samband med betalning för inackorderingen via vårt Bg-nr: 5778-4019. Jag tar nu även emot betalning via swish 0703562440.

Med reservation att de har några lediga tider. För att vara säker på att få en tid så är det viktigt att ni boka in detta så tidigt som möjligt.

Vill ni ha hundens klor klippta under vistelsen så får ni säga till om det.
Pris: 100 kr/gång och hund.

Om ni vill att er hund blir badad och fönad, samt lite lättare pälsvård, utöver daglig kammning/borstning, så kan ni beställa detta till er hund.  (Utan trim och puts). Pris: 350 kr/gång och hund.

Avgiften för bokning betalas i förskott antingen via vårt Bg:nr 5778-4019 innan hunden lämnas eller kontant vid avlämnandet, och då för hela bokningstiden. Jag tar nu även emot betalning via swish 0703562440
Om hunden hämtas tidigare än avtalad tid så återbetalas inga pengar.
Vid längre vistelser så vill vi helst att ni betalar in på vårt Bg:nr vilket gör det säkrare för mig eftersom jag inte vill ha för stora summor pengar hemma i min kassa.

Pris Heldygn 250 kr/dygn. 300 kr/helgdygn Halvdygn 150 kr    Minimitaxa: 250 kr
För bokningar med flera hundar i samma box gäller följande: Första hunden fullt pris, sedan ½ priset/hund.

Comments are closed.

Login