Boka Plats

  • UHHC har åtta hundboxar med tillhörande rastgårdar, alla uppfyller givetvis SKK:s bestämmelser map storlek och säkerhet.
  • Kan ta emot max 10 hundar/dygn.
  • Är godkända av Miljö och Hälsovårdsnämnden.
  • Använder mig av SKK: s inackorderingsavtal
  • Hunden måste vara vaccinerad.

För information, ringa mig på 0703-56 24 40. eller via e-mail susanne@uhhc.se

För bokningsförfrågningar eller bokningar så  skicka e-mail till susanne@uhhc.se

Jag vill alltid ha en bekräftelse om ni ska ha bokningen (boxen) via e-mail, där ni då skriver in Ert namn, adress, postadress, telefonnummer. Hundens namn, ras , ålder. Även vilken datum och tid (ev. om ni vet fm eller em.) ni ska lämna och  hämta er hund.
Om bokningen är preliminär så gäller följande.  Preliminär bokning gäller max 1 vecka – sedan kan den hyras ut till andra kunder om vi inte får en bokningsbekräftelse.

För information: Vid avbokningar mindre än två veckor före ankomstdagen debiteras halva bokningen. Och om ni bokar och inte dyker upp  så kommer jag att debitera hela summan för bokningstiden. Jag har råkat ut för att hundägare som ringer och bokar och sedan inte dyker upp, när jag ringer och undrar så får jag svaret att deras semesterplaner är ändrade och att de inte tänkte på att avboka boxen. Detta avser inte prel. bokning.  se regler ovan.

Ni är självklart välkomna att komma hit och hälsa på oss för att se hur vi har det. Ring mig då på 0703-56 24 40 och boka in en tid.

Tid för lämning och hämtning av hundar sker enl. överenskommelse, mellan kl. 6:30 och 21,00.
Vid bokning så vill vi att ni uppger: Namn, adress, ett telefonnummer, så jag kan nå er, Hundens namn, ras, kön och ålder.

 Välkommen med din bokning!

Comments are closed.

Login