Om oss

I dagens uppdrivna samhälls- och arbetstempo blir det allt fler som ådrar sig krämpor som är både yrkes och stressrelaterade. Det är sedan länge bekant att massage lindrar såväl kroppsliga som själsliga åkommor. Massage och friskvård är därför en ständigt ökande marknad.

Jag har kunskaper inom svensk klassisk- och bindvävsmassage,  och triggerpunkter. Utbildningen till diplomerad massör genomfördes på Göteborgs Gymnastiska Institut (GGI) i Surte, åren -97 och -04. Hösten 08 så gick jag en kurs i Reiki steg 1 men har inte ännu börjat praktisera detta på min kunder.   Jag har arbetat som friskvårdsombud på en arbetsplats i ca 2 års tid och hade då hand om träningen, instruktioner, schema etc. för ca 35-40 anställda. Då detta har varit ett stort intresse, sedan slutet av 80-talet, så har lett till ständig utveckling inom detta  område.

Vi är  oberoende distributörer av Aloe Veraprodukter av högsta kvalitet. Så även av svensktillverkade naturprodukter från  ”Föllinge Nature of Sweden”. Vi utför även ansiktsbehandlingar med produkterna från dessa två företag.

Vi är återförsäljare av Den Indiska spikmattan – Shakti. En spikmatta med 6000/8000 akupunkturpiggar som är ett mycket effektivt verktyg för att lösa spänningar och ger djup avslappning. Mer information om denna hittar du under friskvård och priser.

Vi har ett litet hälso- och friskvårdsbibliotek där våra kunder kan få låna böcker från. Vi har inte så många än men vi utökar allt efter som.

Böckerna är om hälsa och friskvård för både kropp och själ. Det kan ibland vara lättare att komma igång och ta hand om sig själv  när man får enkla tips och övningar att följa. Oavsett om det gäller fysisk eller mental träning.

  • Det är gratis att låna böckerna.
  • Lånetid är max 1 månad.
  • Ni får fylla i en blankett och signera att ni har lånat boken/böckerna.
  • Ni får även skriva på att ni godkänner att ni blir ersättningsskyldiga om böcker som blir förstörda eller kommer bort.

Våra mål är:

Att hjälpa människor som av olika anledningar har värk och stela muskler till att få bättre rörlighet och bli smärtfria.

Att ge massage som ren avslappning och för att minska känslor av stress. Att unna sig något för egen del, som t ex massage, kan vara ett bra sätt för att förebygga skador som stress kan leda till.

Att hjälpa kunder att få ett tränings- och stretchprogram som de kan utföra i hemmet. Dessa program har för avsikt att leda till att de bl a får ökad rörelse i muskler och leder och mindre värk.

Tackvare att jag har köpt en hopfällbar bänk, kan jag möta mina kunder i deras hemmiljö där de känner mest trygghet och ro. Många har, av olika anledningar, svårt att komma sig iväg till en massör för att få hjälp i tid innan det har gått för långt. Detta görs endast i mån om tid.

Som oberoende distributör av hälsoprodukter med Aloe Vera vill vi hjälpa till att främja hälsa och välmående hos såväl människor som djur.

Comments are closed.

Login