Hälsoträffar

Det sedan många år tillbaka vanligt att vi träffar våra vänner på  olika typer av s.k. homepartyn. Partyn där det visas och säljs  produkter av många olika slag så som plastburkar, smink,  städartiklar, etc. Många tycker det är ett kul och trevligt sätt att  träffa sina nära och kära, men en del börjar tröttna på detta för  att de köper en mängd produkter som de inte hade tänkt.

Även vi anordnar sådana här träffar och våra träffar går helt i  hälsa och friskvårdens tecken. Eftersom många av oss nu för tiden  lever i en stressad situation och mår väldigt dåligt, så vill vi med  våra träffar, göra allt för att ni inte bara ska ha en kul kväll med  era vänner, utan även att ni ska må bra och känna er avkopplade. För att inte förköpa sig så har vi på vissa av våra träffar satt upp  priser. Då på t ex våra olika behandlingar som ni kan välja så att  ni redan innan vet vad kvällen kommer att kosta. Vi kommer inom kort att erbjuda tematräffar om stress,  stresshantering och avslappning, vilket vi känner är ett mycket  viktigt ämne som berör oss dagligen, mer info under 2009. Vi har även några traditionella tematräffar som t ex, info om  Shaktimattan, om Aloe Vera produkter och naturprodukter från  Föllinge Hälsoprodukter AB som är återförsäljare av.

Dessa träffar anordnas på dagar, kvällar eller helger, det som  passar just er och era vänner bäst. Tänk på att beräkna in när ni   ringer runt till era vänner att det tar tid/behandling om ni väljer  från temat ”Behandlingar”. Det är viktigt att alla får chansen att  få en skön stund utan att behöva känna sig stressad.

Vi ordnar även själva träffar här hemma hos oss. I dessa fall så  brukar vi skicka ut en inbjudan via till de e-mailadresser vi har  och skriver även in det under ”NYHETER” på allra första sidan. Vill ni att vi skickar en inbjudan till dessa träffar så skicka er  e-mailadress till oss på susanne@uhhc.se

Behandlingar:

Om ni är intresserade skön och avslappnande kväll med massagebehandling. Så gör ni så här:

Fråga era vänner vilken typ av behandling de vi ha. Vilket datum  som skulle passa bra. Ha gärna minst två olika datumar att välja  på. Dessa datumar bör ni i förväg även kolla ha med mig så jag har ledigt. Sedan ringer ni till mig igen och meddelar mig vilken datum  ni vill boka in av dessa.

Priser för behandlingar som ni kan välja bland:

  • Halvkroppsmassage 300 kr
  • Helkroppsmassage 400 kr

Beräkna att det tar ca 45-65 minuter beroende på vilken behandling de väljer, när ni räknar ut antal gäster ni ringer till. Det är viktigt att det finns tid så alla får sin behandling i lugn och ro.

Betalning för behandlingarna gör antingen i förskott via vårt bg:nr 5778-4019 eller efter avslutad behandling, då kontant eller via swish.

Ett kommande tema:

Stress, stresshantering och avslappning:

Vi kommer att gå igenom bl. a.

Vad är stress, hur påverkar det oss och vår omgivning, vilka  risker medför det, tips på stresshantering – dvs. hur vi kan  minska på stressen och istället börja njuta av våra liv.  Många har även svårt att koppla av inför natten och kan inte  sova utan hjälp av sömntabletter, detta kommer vi att ta upp  och även ge tips och råd hur ni kan göra för att sova bättre.

Vilka olika typer av avslappning finns det, och vad passar just  mig. Vi kommer även att prova några olika varianter som man  kan utföra på egen hand.

Comments are closed.

Login