Aloe Vera

En förutsättning för god hälsa är ett bra näringsintag och under   många århundraden har människor runt om i världen använt Aloe   Vera för just dess hälsobringande egenskaper.    Med vår stressade livsföring som även ofta innefattar inaktivitet och felaktig kost leder till att många människor idag som går omkring och känner sig både trötta och hängiga. Fler och fler har  börjat inse vikten av de själva börja göra något åt detta om de vill hänga med även i framtiden. En stor del av forskningen idag påvisar vikten av att vi utöver den dagliga kosten även intar kosttillskott för att vi ska få i oss all den näring kroppen behöver för att fungera till 100%. Men att vi även försöka få en balans mellan kost/kosttillskott, aktivitet och mental avslappning för att må bra.

Forskningen av gelén inuti Aloe Veras blad har visat sig  innehålla många positiva egenskaper.  Bl. a. så innehåller Aloe Vera 75 kända näringsämnen och är en unik näringscocktail av vitaminer, mineraler, enzymer och aminosyror.

Aloe Vera är även välgörande för alla våra djur. Från husdjur, tävlingsdjur till produktions-djur. Genom Aloe Vera gel så får även de i sig ett rikt näringstillskott. Som de flesta vet så har även våra kär husdjur börja känna av välfärden precis som oss människor och är ofta i lika stort behov av kosttillskott som vi.

Vill Du veta mer vad Aloe Vera  kan göra för hälsa, välbefinnande, hud och skönhet?

Vill Du veta mer om Aloe Veras  historia – medicinalväxt känd sen tusentals år, i vissa kulturer kallad ”mirakelplantan”?

Ring då gärna och boka tid till en skön och avkopplande ”Måbra-kväll” hemma. Du får provsmaka våra hälsodrycker av färskpressad Aloe Vera gel, samt prova våra mest omtyckta  hudvårdsprodukter. Eller om ni och några vänner vill prova på ”Biolifting” en speciell ansiktsbehandling med Aloe Vera. Vi erbjuder då även på en lättare nackmassage. Bjud in dina vänner och bekanta, sätta på en kanna kaffe och sedan fixar vi resten.

Om Du är intresserad av att prova på våra produkter, men inte har möjlighet för tillfället att ordna en ”Måbra-kväll” hemma, så går det givetvis bra att ringa till oss och boka en tid bara för Dig. Vi har ett eget lager hemma, så att tillgängligheten på  produkter till Er kunder ska vara så stor som möjligt. Ni kan även beställa tid för en ansiktsbehandling med biolifting här hos oss.

Vi expanderar hela tiden och vi är i ett stort behov av nya distributörer. Om Du är intresserad av att få veta mer om företaget och hur vi arbetar så hör gärna av Dig till oss så bokar vi tid till en information som är helt villkorslös. Gillar du nya utmaningar, att få styra ditt eget liv och dessutom få personlig utveckling  och många nya vänner på köpet. Då kan detta vara Ditt första steg till en helt ny möjlighet i Ditt liv. Ta chansen och kom och lyssna på vad vi har att erbjuda!

Comments are closed.

Login